12.9.2012

Mommy Charmit ovat täällä!

Tänään ne saapuivat, hartaasti odotetut Charmit Filippiineiltä! Tai no, pakettikortissa oli lähetysmaana Singapore, mutta mitä väliä... Nämä oli eksoottisesti pakattu voirasiaan (oli pesty kuitenkin, kiitos siitä), ja kääritty yksitellen johonkin ihan tuhottoman likaiseen ja roskaiseen teippiin... Ne kun sai kuorittua esiin, oli niihin tarttunut jotain ällöttävää tahmaa! Fairypesun ja kynsiharjalla hankauksen jälkeen eivät tartu enää käsiin kiinni, mutta pitää ehkä vielä koettaa liottaa niitä jossain, sillä eivät ole vieläkään ihan puhtaita.  Ylemmässä kuvassa yritin saada noiden likakerrosta näkyviin, mutta näyttävät kuvassa paljon puhtaammalta kuin mitä olivat.

Nämä pikkuiset ovat tällä hetkellä ihan ehdottomasti suosikkeja :). Oma hintarajani näille on max 5 e/kpl, joten sarjan täydennystä ei ehkä kovin usein saa hankittua, ainakaan eBayn hinnoilla. Little Helperiä muuten on nyt kaksin kappalein, voisin toisen vaihtaa johonkin vielä puuttuvaan Petiteen tai Mommy Charmiin (Charmeista puuttuu ainakin Paint-a-Picture, Secret Keeper, Tell-a-Tale, Happy Dancer ja Laugh-a-Lot).

Alemmassa kuvassa myös toisen tänään saapuneen pussukan sisältö: kaksosensa pariksi saapunut Bootsie, synttäriponi October Cosmos, jonka saapumisen jälkeen puuttuu enää Tammikuun Neilikka, sekä myös nelosvuoden So-Soft sarjan täydentänyt hieman ressukka Wind Whistler. Raivostuttavan iso sarja kuvattavaksi täysiin sarjoihin, miten saa kunnolla 22 ponia samaan kuvaan?



1 kommentti:

  1. O_O Noista voin vaan haaveilla. So-soft ponit on kyllä niin ihania ja onhan noi pikkuisetkin ja tietysti tuo pinkkiharjainen ja ja..XD

    VastaaPoista