14.9.2012

Kirpputoreilua

Muutaman edellisen mukavan ponilöydön innoittamana käväisin kaamean työpäivän jälkeen kirpputorikierroksella. Ei löytynyt hasbrolaisia, mutta yhdessä leluhyllyssä oli kymmeniä pussukoita ja niiden joukosta löytyi 1,50 eurolla tällainen sarja, mitäköhän nämä mahtavat olla? (Edit: Kartsan mpmo tiesi kertoa, että nämä kuuluvat sarjaan nimeltä Snubbies.)


Nuo olivat isopäisyydessään jo oikeastaan rumankauniita, joten oli pakko poimia mukaan :). Ovat tosiaan ihan pienenpieniä, petite ponyn kokoisia:


Työkaveri toi tänään tyttöystävänsä lahjoittamat kaksi Lanardia. Eivät ole tähän asti kuuluneet keräilykohteisiin, mutta kun näitäkin hetken aikaa katselee, nekin alkavat näyttää jotenkin viehättäviltä. Jos kukaan lanardikerääjä ei huoli, taidan jättää nuokin itselle. (Edit: ei nää olleetkaan aitoja Lanardeja vaan kopioita :) ).


Ja jottei totuus unohtuisi, olihan tänään vielä viimeinen yksittäinen eBay-ostos, Sniffles, postilaatikossa:

Tästä sarjasta puuttuu vielä tämän kaksonen Snookums sekä Rattles. Nyt sitten vain sitä isoa lottia odottelemaan! Ai niin, olihan sitten vielä yksi viiden ponin lotti, jonka ostin riskillä, kun joukossa näytti olevan Euro Posey. Saa nähdä onko se sittenkin ihan tavallinen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti