13.11.2012

Paluu sairauslomalta - lotti kotiutui!

Muutama viikko ollutkin hiljaiseloa, johtuen terveysongelmista. Pari viikkoa sitten sairastuin vatsatautiin - tai niin luulin - joka sitten viikon kuluttua paljastuikin tulehtuneeksi umpisuoleksi. Sairaalaoperaation jälkeen olenkin maleksinut kotona enemmän tai vähemmän telakkakunnossa, mitään raskaampaa ei saa nostella ja paraneminenkin ottaa takapakkia tulehtuneen haavan muodossa...

Onneksi tänään tuli ponipostia - mutta sitä ennen esitellään edelliset hankinnat. Li'l Pocket saapui jälkitoimituksena kuten myyjä oli luvannutkin. Sievääkin sievempi poni, jonka ainoa vika on pureskeltu kolikko.


Tämän iki-ihanan semiharvinaisen sarjan ostin täydellisenä eBaysta 51 eurolla. Kaikki paratiisivauvat ovat upeassa kunnossa, vain Beach Ballilla on pieni tummentuma sarvensa kärjessä ja Palm Treellä silmämaalikuluma.

Ja tässä sitten se hartaasti odotettu lotti! Poneissa on puhdistettavaa ja joitakin työläämpiä jälkiäkin, mutta edustuskelpoisia kaikki tyynni! Lisäksi mukana oli Blossom-kassi, pari eväsrasiaa ( <3 ), Pretty Parlorin runko (joka minulta kyllä jo löytyy) sekä hiukan pikkusälää. Tässä riittääkin pitkäksi aikaa puhdistettavaa, ja tuplakappaleiden myyntiin laittoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti