25.11.2012

Deflokkausta

Eilisestä päivästä kului monta tuntia projektiin Ss Trulun nukan poisto. Truly oli valitettavasti joutunut huulipunan (tai jonkun muun mömmön) uhriksi. Sillä oli paksut punaiset klöntit korvissa, turvassa, symboleissa, kaulassa ja jalkapohjissa. Irtoklöntit lähtivät varovasti peukalolla rapsuttamalla, ja seuraavaksi upotin ponin Vanish-kylpyyn toivomuksena, että loppu väri lähtisi irti.

Ei käynyt kuten Strömsössä, kun harjasin kynsiharjalla varovasti korvien punaisia kohtia, lähtivät nukat samantien. Eipä tuolla ollut väliä, kun kävi ilmi että punainen on imeytynyt melko vahvasti muoviin. Se haalistui kyllä kynsilakanpoistoaineella, mutta auttamatta ponin kohtalo oli karvapeitteestä riisuuntuminen.

Kynsilakanpoistoainetta kului, ja alkuperäinen nukka olikin huomattavasti työläämpi poistaa kuin reflokattu nukka. Mutta tässä viimein naku-Truly kuivateltuaan yön yli. Pää on jostain syystä hieman kellastuneempi kuin kroppa, eikä siihen auttanut extra-Vanish-liuotuskaan. Kauniimpi tämä tytsy on kuitenkin nyt kuin punaisine mömmöineen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti