24.11.2012

Lotin satoa vol. xxx

Jälleen putsailtu muutamia poneja.

Baby Brightbowsta saapui upgrade. Aiempi versioni oli hieman oranssiksi kellastunut, vaikkakin silkkikarvaisempi.

Butterfly Pony vielä karvojen huollon jälkeen.

Ihanainen Diamond Dreams on viimeinkin kokoelmassani. Ihan virheetön tämä ei ole, nds puolella oli pari kuulakärkikynätahraa, ja paketissa tämän jalat olivat litistyneet melkein samaan riviin, eli ei pysynyt ressukka pystyssä. Tässä poni huollettuna, asentohoitoa saaneena (ei ole vielä ihan riittävä, seisoo vieläkin kiikkerästi) ja aknevoidehoidossa. Tahrat olivat jo jonkin verran haalistuneet, vaikka aurinko ei tähän aikaan vuodesta kovasti avustakaan.

 Munchyn myötä täydentyi 6. vuoden Twice As Fancy -sarja. Munchyllä on huomiokynää jalkapohjissa ja häntää pätkäisty. Tämäkin on aknevoidehoidossa, ja koska Dollyhairilla ei ole ollut pitkään aikaan saatavana Dusty Rosea (miltä ainakin tämän yksilön karvat kovasti vaikuttavat), saa häntä toistaiseksi olla noin.
 Yleistäkin yleisempi Baby Tiddly-Winks, päivitysversio. Piti ottaa kuva kun karvat ovat vielä ihanasti pinkit ja silkinsileät.
 Lotissa tulleilla poneilla on suurella osalla todella sileät karvat! Up, Up And Awayllakin.
 Saadessani Ss Satin n' Lacen käsiini, en voinut kuin huokailla ihastuksesta. Karvat ovat vielä ihanan pinkit, sileät ja tuon verran oli tehdaskiharaakin jäljellä. Vain korvissa on hiukkasen nukkakulumaa. Tämä on Diamond Dreamsin ohella yksi tämän lotin suosikeistani!
Ss Satin n' Lace toiselta puolelta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti