17.11.2012

Lotin satoa

Lottilaatikon purku jatkuu hitaasti mutta varmasti :). Seuraa kuvaspämmiä.

 Tämän Peachy-viritelmän funktiota en tajunnut ensin lainkaan. Pahviin painetut sävelet ja muoto viittasivat ovikelloon, mutta mekanismi oli jumissa ja pidikkeet, jolla Peachy oli kiinni taustassaan, näyttivät niin kellastuneen hauraalta, etten arvannut niitä kovin kovaa murjoa. Varovaisesti sain kellon kuitenkin purettua, ja tajusin mekanisminkin vain menneen hieman jumiin. Putsasin vekottimen ja kasasin sen uudelleen, nyt Peachyn takana oleva muovipainike osuu taas metallihärveliin, jolloin ponin päätä painettaessa kuuluu iloinen plim-plom :D. Aivan ihana keksintö, tuntuu että hurahdan koko ajan enemmän näihin ponioheistuotteisiin...
 Twinklerin roottaus valmistui, ja se saikin jo uuden kodin Facebook-kirppiksen kautta.
 Raspberry Jam on myös rerootattu, ja matkustaa myöskin alkuviikosta uuteen kotiinsa.
 Lotissa oli mukana kolme pehmoponia. Näistä Blossom oli eniten hoivan tarpeessa. Karvat olivat yhtä takkupesää, kankaassa oli joka puolella tahroja ja harjasta puuttuikin keskeltä osa. Vaahdotin vähän käsisaippuaa ja harjasin ponin kauttaaltaan kynsiharjalla läpi. Kaikki tahrat lähtivät! Harja ja häntä saivat myöskin hoitoaine-suoristusrautakäsittelyn, ja ressukka muuttui jo ihan toisennäköiseksi. Tämä oli jo hetken aikaa huutokaupassa fb-kirpputorilla, mutta ei mennyt vielä kaupaksi.
 Päivitysversio Brilliant Blossomsista. Edellinen versioni oli muuten lähes täydellinen, mutta sille oli joku paha lapsi puhkonut reiän peppuun. Olin sen joskus massannut umpeen ja maalannut mahdollisimman lähelle muovin sävyä, mutta ainakaan senaikaisilla taidoilla ei reikää näkymättömäksi saanut. Onneksi häntä peittää sen aika hyvin, eikä hyllyssä näkynyt. Reikäpeppuinen meni myyntiin.
Baby Fifistä ei ollut päivitysversioksi, tällä muuten täydellisellä pikkuisella on naamassa ja kaulan rajassa ikälaikkua :(. Edelliseni oli muuten samassa kunnossa, symbolit olivat toiselta puolelta hieman haalistuneet, mutta ilman ruskeita laikkuja. Fifi on nyt siis kaupan kirpputorilla.
 Tämä on entinen Heart Throb, joka sai upgraden lotista. Tällä on karvat hieman karheat ja hieman pippurilikaa kropassaan. Myyntiin siis tämäkin.
 Tämä epämääräinen kasa on Blossom-kassi, josta pienenä muistan unelmoineeni. Tämä yksilö on kyllä varsin surkeassa kunnossa. Tosin kyllä ehjä kaikin puolin, mutta likainen, osittain haalistunut ja homeinen. Upotin sen äsken kokonaisuudessaan Vanish-kylpyyn, saa nähdä käykö hyvin, huonosti vai hyvin huonosti...
 Blossom-kassin toinen puoli.
 Keypers-heppa löytyi myös lotista. Tämäkin kuuluu sarjaan "en rupea ainakaan noita keräämään", mutta kun tätäkin tarkemmin katsoo, alkaa silmä jotenkin tottua. Aika ihana on tämäkin kuitenkin :D.
 Hepo on tässä kuvassa saanut jo kunnon puhdistuksen, ja karvojen kiharat on muotoiltu alkuperäisen näköiseksi (olivat melkoiset takkupesät).
 Baby Rainribbonin päivitysversio. Tämä pikkuinen on omaan silmään muuten täydellinen, mutta päässä ja rungossa on sävyero. Edellinen versio (muuten hyvä, mutta karhealla hännällä varustettu) päätyy myyntiin.
 Päivitysversio Stripesille. Edellinen minulla ollut oli polkkatukkaversio, josta myös tavallaan pidin, mutta kyllä tämä alkuperäiskarvainen on kähertämisen jälkeen upeampi :). Polkkatukkaversio menee myyntiin.
So soft Shady, joka on hyvin sievä, mutta oma alkuperäinen oli kuitenkin hieman vähemmän nukkakatoinen. Tämä päätyy myyntiin.

 Näitä eväsboxilaatikoita olen kovasti kuolaillut, kun Kartsallakin on näitä esitelty. Vihdoinkin sain oman, ja vielä kaksin kappalein! Tämä ylempi yksilö vaati vähän puhdistustyötä, sillä tähän oli liimailtu kovasti maalarinteippiä, joka oli vuosien varrella kovettunut ja jämähtänyt kunnolla kiinni. Kynsilakanpoistoaineen avulla tästä tuli ihana!
Tämä oli vähemmän työläs puhdistettava. Tämän kuvassa on valitettavasti jotain pientä ryönää, mikä ei lähde pyyhkimällä pois. Ihan sievä kuitenkin, tästä huolimatta :).

2 kommenttia:

  1. :O minkä hintaisiatuo so-soft Shady ja pehmoponi on? Oisin kiinnostunut. :)

    VastaaPoista
  2. Shady onkin jo tuolla fb-kirpparilla huutokohteena, ja siihen oli jo huuto. Pehmo joutaisi uuteen kotiin, laitatko vaikka sähköpostiosoitteesi tai meilaa ironic74(at)hotmail.com, niin jatketaan hinnasta :).

    VastaaPoista