31.8.2012

Tunnustus ja aurinkotestiä

Voi, olin saanut Annukkaiselta ylläolevan tunnustuksen, ihanaa <3. Oma blogiseurantani on sen verran rajoittunutta että jätän ainakin tässä vaiheessa tunnustukset jakamatta eteenpäin, vaikka moni sen ansaitsisikin. Lähinnä siksi että suurin osa oli saman tunnustuksen jo saanut jostakin muualta.

Aurinko paisteli kirkkaasti kun tulin äsken töistä kotiin. Monen monta kertaa olen meinannut testata loputkin auringossa väriä vaihtavaa karvaa omaavat ponitukset, aina se on kuitenkin jäänyt, kunnes tänään TAF Sundance sekä kesällä ostamani Sundazzle-siskokset pääsivät testiin. Ja tässä kuvasatoa:




Sundancen raita ja hännän violetit tulivat selkeästi esiin, mutta valitettavasti siskossarjasta vain Sunsplasherin väri vaihtui. Muutenhan nuo ponit ovat varsin täydellisiä, kreppikiharatkin kaikilla vielä olemassa, eikä yhtään hamppuuntuneet. Ainoastaan Sungloryllä oli tullessaan kyljessään pieniä kuulakynäjälkiä, mutta sen otettua aurinkoa ikkunalla saapumisestaan lähtien, alkaa sekin jo lähennellä täydellisyyttä :).

Se, miksi näitä nyt aloin miettiä, oli muutaman päivän takainen Ebay-ostos. Niin kauan olin halunnut laumaani Auringonpaisteponisarjan täydentäjän, Seaflowerin, ja nyt viimeinkin se tuli vastaan inhimillisen hintaisena! Mitäköhän erilaista tuossa ponissa on ollut, kun on niin paljon harvinaisempi ja toki myös hinnakkaampi kuin muut sarjan ponit? Onko sitä vain tehty vähemmän?

Muista Sunshine-poneista olikin keväällä julkaisemassani postauksessa kuvia, mutta kunhan Seaflower kotiutuu ja saan Beach Ballin otsatukan korjattua - joku on nysinyt siltä pari otsaplugia, otan joskus auringonpaisteessa niistä värinvaihtokuvan yhdessä. Wave Runneristahan on tässä välillä tullut jo äiti, sitä mukaa kun baittivarsoja tulee vastaan, voisi tehdä muillekin sarjan poneille vauvat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti