26.8.2012

Baby Wave Runner

Tänä aamuna valmistui jälleen uusi kustomi, mistä tätä "luomisvoimaa" oikein riittää? :D Hipsukoissa sen takia, että kovin kummoista luovuutta ei tarvita kun maalaa jonkun jo kerran keksimät kuviot ponin kylkiin.

Palattiin eilen äitin kanssa rapujuhlista, ja siinä yhteydessä sain hänen kirpparilöytönsä, Baby Firefly ja takajaloillaan seisova feikkiponi yhteishintaan  1,20 e.  Tulikärpäseltä oli karvat leikattu, symbolit kadonneet lähes kokonaan, ja silmät pahasti kuluneet. Puhdistettuani sen totesin, ettei siinä ole ainuttakaan syöpäpistettä, ja vartalo oli muutenkin siisti. Entisöinti olisi tuskin kannattanut, muutama ylimääräinen Baby Firefly menivät tässä kevään mittaan melko huonosti kaupaksi.

Koska pidän äiti-lapsi-pareista ja aidot Hasbron tekeleet ovat edelleen suosikkeja, päädyin valitsemaan pinkeistä pegasoksista Wave Runnerin uudeksi äidiksi. Kustomi oli melko vähätöinen, joten tämäkin valmistui parissa tunnissa. Mamma-WR:n karvat olin joskus mielestäni jo suoristanut, mutta olivat kovin käkkärässä edelleen, joten mammakin pääsi kauneushoitolaan ennen kuvanottoa:





3 kommenttia: