23.8.2012

Hengissä ollaan.

Alkukesä meni ihan täydellisessä ponikoomassa, nyt innostuksen taas herättyä on vaikea ymmärtää miten pystyi olemaan pari kuukautta edes vilkaisematta Ebayn tarjontaa... Sen jälkeen onkin tullut "vähän" osteltua, enpä edes viitsi enää miettiä Ebayn 2 kk ostossaldoa.

Järjestelin yläkerrassa olevan hyllykön uuteen uskoon, turhia mappeja tuli tyhjenneltyä pois ja isäntä nikkaroi entiseen mappihyllykköön ponihyllyt, johon ponit sai paremmin näkyville. Kuvittelin että hyllyjen avulla vapautuisi tilaa uusille ostoksille, mutta mutta... Miten tuo lauma on ehtinyt kasvaa jo yli viidensadan yksilön?


Ostoksien sijaan kuvia kahdesta valmistuneesta customista. Uudempi, ventoponi Kuutonen valmistui eilen, newborn Posey noin viikko takaperin:









Kunnostuksia on saatu hyvin työn alle. Kauan uusia karvoja odotellut Italy Posey on nyt harjan osalta valmis, ja loimensa kadottanut muuten hyvin kaunis Stardazzle on saanut Secret Starin rikkinäisestä loimesta jo omanvärisen. Väritys onnistui yllättävän hyvin, siihen pitäisi vaan kokeilla lakkapinnoitetta ja miettiä mikä olisi tarpeeksi kestävä materiaali kiinnityksen korjaamiseen...

Yhden ostoksen voisin kyllä esitellä. En pystynyt vastustamaan tätä suloista sarjaa.


Koko Petite Ponyjen Pretty Pony Parade - sarja, ja kaupan päälle yksi Mommy Charm 23 $:lla. Eihän nämä pikkuiset suinkaan tähän jääneet, nyt on tulossa Filippiineiltä 3 x 5 kpl:een settejä Mommy Charmeja. Tuskin maltan odottaa niitten saapumista. Toivottavasti saapuvat perille!

Monta uutta sarjaakin on tullut täyteen, ainakin 5. vuoden flutterponit sekä Slugger, joka täydensi kokoelmaan viimeisenkin "halvan" oriponin. Mountain Boyt sitten seuraavaksi kiikariin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti