24.8.2012

Muutama kuva

Tänään saapui kolmanneksi viimeinen paketti elokuun ostosbuumista. Se sisälsi Fancy Pants -sarjan täydentäneen Baby Gliderin (joka pääsi ensin häntäruostepuhdistukseen ja harjashuoltoon, lisäksi melko pahasti diskoloroitunut on hän) sekä upgradet Sweet Sudsille ja Bowtielle. Edellinen oli kynitty eikä kohdalleni sattuneissa kaupoissa ole ollut lähellekään samansävyistä huovutusvillaa tai muutakaan materiaalia millä olin aikonut yrittää kunnostaa sen entiseen loistoonsa. Jälkimmäinen taas oli reippaasti syöpäinen ja olin pitkään etsinyt kohtuuhintaista tilalle, ja kun sellainen nyt viimein oli saatavilla edullisesti (alle 2 £) myyjältä, jolta oli jo nämä kaksi muuta tulossa, oli pakko tarttua tilaisuuteen.


Oikeanpuoleisesta voin luopua baittihintaan, jos joku haluaa  kokeilla pp-kunnostusta.


Rusettiinojen kohdalla heräsi pikku hamstraaja... Oikeanpuoleinen syöpäinen, mutta symbolit vielä ihanan pinkit, vasemmanpuoleisella valkoiset. Nämähän ovat ihan selvästi eri versioita! Pari eri Peachyäkin (pinkeillä ja valkoisilla sydämillä) on ollut pakko säästää vertailun vuoksi. = = = Edit: Pitipä tsekata mylittlewikistä tämä versioasia. Rusettiinastahan on myös tummansinisellä vartalolla varustettu versio, tämä taitaa olla se, kun on noin reilusti eri värinen. Silmätkin ovat erilaiset. Kylläpä helpotti, saa hyvällä syyllä säästää molemmat :).


Tässä jo joku aika sitten saapunut ehdottomasti yksi lempparibabyistani: Baby Quackers. Vauva-Vaakulla on toisessa lavassaan pari haaleata mustekynän jälkeä joten hän saa paistatella päivää ikkunalla niin kauan kuin syysaurinko vielä paistelee ennen hyllyyn pääsyä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti