7.4.2013

Petite Ponyn kunnostus

Ensimmäinen petitekunnostus on nyt takana :). Katjalta tulleet setit olivat ensimmäisiä karvahäntäisiä, ja pahimman sutturan niistä otin työn alle. Sievä tuli, ja lähti myös paljon puhtaammaksi, varovasti taikasienellä hankasin pinttyneitä kohtia, välttelin silmiä ja symboleja, ja jalkojen väliin jääneen syvennyksen jynssäsin kynsiharjalla. Symboleja en edes yritä lähteä korjaamaan, vaikka jotain pientä piiperrystä kerran maalasin kissan viiksellä...


Toinen päivän aihe on Sea Breezen ihmettely. Kuvassa vasemmalla aikaisempi hankinta (itse rootattu), oikealla se uudempi kirpputorilöydös. Kropan väriero on luonnossa vielä suurempi kuin kuvassa. Kaviomerkinnät ovat samat, paitsi vaaleamman etukavion pohjassa on jotain suttua (en ole varma onko se liimaa vai onko pat pend-merkintää muotissa yritetty peittää). Silmät ja kuviot myös eri sävyiset. Mahtaako olla vain haalistunut vai eri versio? 

2 kommenttia:

  1. Eikös saman sarjan Pina colada poneillakin ole kahta eri värisävyversiota olemassa. Vaaleanpunainen ja neonpunainen. Jospa samasta syystä johtuu näiden Sea Breezejen värisävykin :)

    VastaaPoista
  2. Okei, kiva tietää. Ei ole omalle kohdalle tämän sarjan värieroja sattunut :).

    VastaaPoista