25.4.2013

Hankintojen esittelyä

Hetkellinen ostobuumi täällä! Enpä uskalla edes miettiä miltä näyttää pankkitilin saldo, jostain syystä on taas homma lähtenyt hieman lapasesta ponirintamalla. Mutta jos on pari kuukautta ostelematta _melkein_ mitään, niin kai sitä saa jossain vaiheessa edes vähän ylittää budjettia...?

Tänään esittelyssä postiluukusta löytynyt italiatarkolmikko. Ranskan ebaystä nämäkin, tiukan taiston jälkeen heille jäi hintaa 11 euroa kipale sisältäen postikulut. Sainkin aika nopsaan upgraden sille pilaamalleni Tobialle, ja uutuutena laumaan liittyivät Surprise ja Parasol. Parasol onkin tuo persikkaraitainen variantti, tuntuu että tämä versio taitaa olla se harvinaisempi? Punaraidallista harjaa olen nähnyt enemmän myynnissä.

Neideillä on lentomatkan jälkeen melko huono tukkapäivä ja muutenkin vaativat puhdistuksen, mutta pikasilmäyksellä ovat excellentteja ja karvat sileät ja leikkaamattomat. Italialaisten määrä rupuisessa kokoelmassani onkin huomaamatta hiipinyt kahteenkymmeneenkahdeksaan! Postissa pitäisi olla matkalla vielä Trickles.


Toinen esiteltävä on Melodyn, Cloverin ja Sweetheartin seuraan liittynyt Tales-poni Starlight. Tällä on ollut melko karu matka uuteen kotiinsa, tuli mieleen turisti, joka on joutunut lentämään haisevan juopon vieruskaverin seurassa :D. Ostin samalta myyjältä Wigwam-baitin neljällä eurolla, ja kun työnsin käteni kuplamuovikuoren sisään, olin vähällä sinkauttaa lattialle koko lähetyksen, yäk. Sisällön kannoin suorinta tietä lavuaariin ja rupesin töihin. Starlight sai melko pienellä vaivalla uuden ja edustuskelpoisen ilmeen, mutta Wigwam-reppanan tarinan taidan kertoa vasta sitten kun työ on tehty loppuun... Starlight kaipaisi ehkä vähän pidempää häntää, mutta ehkä tuo nyt saa toistaiseksi kuitenkin vielä olla.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti