1.4.2013

Pari italianoa lisää

Olen viime aikoina jotenkin ihastunut noihin italialaisiin. Tuo niiden harjasta löytyvä punaisen sävy on jotenkin viehättävä, ja parasta on se että niillä ei ole syöpää.

Gloryn kanssa Hollannista Suomeen rantautuneet kaksi muuta italiatarta valmistuivat hoitolasta.

Heart Throbin eli Tobian pilasin itse. Tällä oli kaulassaan ruma, tumma ja erittäin selkeästi erottuva mustekynätahra, sekä haaleampia muualla kropassaan. Tarkoitus oli pitää aknevoidetta vain pienen hetken, mutta unohdin sen ikkunalle pariksi päiväksi. Näillä auringonpaisteilla siinä toki kävi huonosti :(. Eli tahrat lähtivät, mutta niinpä lähti pohjavärikin. Jos nyt tässä haluaa jotakin positiivista löytää niin parempi tuo nyt kuitenkin on käsittelyn jälkeen kuin ennen käsittelyä. Ja jos taas haluaa kääntää veistä haavassa, niin kärsivällisyydellä tahrat olisivat saattaneet vuosien saatossa lähteä ilman haalistumista... No, ei voi mitään, tehty mikä tehty. Ihanaa italialaisenpunaista harjaa on jonkun verran leikattu, mutta kiharat asettuivat luonnostaan tuommoiselle nutturamallille, joten kampaus sai jäädä tuollaiseksi 

Confettolla on kropassaan paikoitellen hieman kellastumaa, ja asento on vääntynyt niin että hän peitsailee hivenen vinossa. Symboleista oli muutama pötkylä hieman levinnyt, joita sain kynsilakanpoistoaineella hieman tasoiteltua. Yleisilmeeltään kuitenkin erittäin kaunis  poni!

Edellisten myyjältä nappasin mukaan myös päivitysversion Tricklesille. Omani oli pahasti syöpäinen. Korvaajalla on vain yksi syöpäpiste oikean puolen symbolissaan, sekä pari kynätahraa joista uskon vakaasti pääseväni eroon aknevoide/aurinko yhdistelmällä :).

Samaisesta paikasta tuli myös Baby Dots 'n Hearts kaikkine tavaroineen (paitsi rusettinauha puuttuu). Omani olikin lyhythäntäinen ja tahrainen, en ollut ehtinyt sitä puhdistaa edes.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti