8.12.2012

Seaside Babies ja pari muuta

Suuritöiset kunnosteltavat on aika vähissä. Tai olisi niitäkin mutta yksikään niistä ei nyt juuri inspiroi. Esimerkiksi Daddy Meadowsweetin roottaus ja karvojen värjäys saa odotella vielä toistaiseksi. Pitipä sitten kaivella omasta laumasta jotakin, ja hyllyn reunasta löytyivät Splish ja Splosh. Splishin karvat olivat melkoisen hamppuuntuneet, mutta melko pienellä vaivalla sai ihmeitä aikaan. Splishille jäi myös rinnuksiin musta tussinjälki, jota täytyy vielä yrittää häivyttää jollain. Splosh oli huomattavasti paremmassa kunnossa, ja sen uimarengaskin on tallella, tosin hieman maalikulumaisena ja yläosastaan säröytyneenä. Nämä ovat siis molemmat äitini tekemiä kirpputorilöytöjä ensimmäiseltä keräilykaudelta, ja maksaneet alle 5 e/kpl (sillä silloin en satsannut rahaa kalliimpiin poneihin).



Heiltä puuttuisi vielä kaveri, vihreä Splash, mutta sitä en kyllä odota kohtuullisella hinnalla löytäväni.

Sitten muutama EBay-ostos. Valkokuvioinen euroversio Milky Waysta saapui viikolla Ranskasta. Erinomaisessa kunnossa, etupolvessa näkyy tarkkaan katsoessa pari tummempaa läikkää jotka lienevät hyvin imeytynyttä kuivamustekynää. Pidän kyllä tästä valkotähtisestä versiosta enemmän kuin glitterisestä. Tämä maksoi postituksineen 12,99 €.


Myöskin loistavassa kunnossa oleva Tiny Bubbles (minkä takia Bubbles on niin vaikea kirjoittaa, meinaa joka kerta tulla Buttles...) saapui Briteistä lauttansa ja valasharjansa kanssa. Mukana oli myös ei-aito rusettinauha. Setti maksoi 15,30£ postikuluineen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti