7.12.2012

Hankintoja

Jotenkin tuntuu että tässä ollaan oltu enemmän myynti- kuin ostopuolella ponirintamalla. Pikkuhiljaa on laiteltu  jättilotin tuplakappaleita myyntiin, ja niitä olenkin saanut ihan kivasti menemään uusille onnellisille omistajille. Mutta jotta tasapaino pysyisi, on jotain tullut hankittuakin, jälleen...


Etsystä löysin muutamalla dollarilla Bowtie- ja Bubbles-silkkinauhaa, en voinut vastustaa :). En tiedä vielä keksinkö tuolle jotain käyttöä, saattaa olla että jää ihan kokoelmaan vaan.



Sadulta saksasta löytyi muutama harvinaisempi kokoelman täydentäjä. Pikkuviallisia, mutta kun näitä ei liiemmin ole tarjolla, tartuin tarjoukseen. Good Weatherilla on hiukan harjaksia leikattu ja se seisoo vähän kiikkerästi, mutta jatketaan asentohoitoa. Cool Breezellä on myös harjatrimmausta ja kuonossa ja jalkapohjissa punaista kynää. Saa jatkaa auringonottoa, vihreään en uskalla aknevoidetta kokeilla. Iskä-Meadowsweet löysi pienokaisensa, muuten hyväkuntoinen, mutta etujalan pohjassa on tussia. Aknevoidehoitoon tämä, ja tässä on hehkutuksen paikka, onnistuin toissapäivänä löytämään myös äiskä-Meadowsweetin! Sen saavuttua perhekuvia ottamaan :).

Kirpputoreilla en ole juuri juossut, paitsi viime viikonloppuna käytiin äidin kanssa Lahden kirpparit läpi. Ei löytynyt poneja, mutta vhs kahdella eurolla. Pitihän se pelastaa, vaikkei nauhuria olekaan.

Lotista löytyi Baby Splashesin US-versio. Nyt on niitäkin kaksin kappalein. En osaa oikein päättää kumpi näistä enemmän miellyttää silmää.


 Ja postauksen viimeisenä ehkä eniten hyperventilaatiota aiheuttanut hankinta. Lähes täydellisessä kunnossa oleva Princess Sparkle International! Loimessa on muutama maalitahra ja tinselit kaipaavat hieman suoristusrautaa, mutta muuten, täydellinen yksilö! Enkä mielestäni edes kärsinyt tästä paljon, postikuluineen tuli hintaa 22£ Briteistä. Olen nyt muutenkin lakannut katselemasta Usan Ebayn tarjontaa, sylettää nuo tullimaksut, ja säädökset vielä vuoden vaihteessa kiristyvät...

Princess Sparklen valaistus vielä toimii täydellisesti. Täytyy tunnustaa että sisäinen blondini heräsi, kun lueskelin myyjän kirjoittamaa lappusta. Siinä luki että postituksen takia patterit oli täytynyt ottaa pois ponin sisältä, joten ne piti itse asentaa uudelleen. Oikeasti, en meinannut millään tajuta kuinka tuon loimen saa pois, ja pelkäsin kuollakseni ettei tuo komistus vaan hajoa. No, homma olikin varsin yksinkertainen... :)

Ebayssä on kyllä taas hirvittävä määrä seurattavia kohteita! Yhden mountain boyn raaskin viimein ostaa veronpalautusrahoilla, ja paljon on muuta kiikarissa...

1 kommentti: