16.12.2012

Eka Mountain Boy ja muita ostoksia

Elävässä elämässä oli taas vähän harmeja lemmikkieläinten kanssa, eli Tiikerikissa rikkoi jalkansa ja joutui käymään ristisiteen korjausleikkauksessa. Pohdinkin tässä jo että ponirintamalla taitaa olla vähän hiljaista jonkun aikaa, kun budjettiin varatut varat kuluivat kissaan. No, esitellään tässä nyt muutama hankinta jos niitä ei vaikka vähään aikaan tulekaan.

Activity Club Pony Baby Fun And Games saapui Briteistä. Nyt on kaikki värikkäät aktiiviklubilaiset kerättynä, vain valkoinen symboliton Baby Pony puuttuu. Ihania pienokaisia!

Ensimmäinen Mountain Boy Lightening. Tämä oli saapuessaan  sen näköinen, että  meinasin pillahtaa itkuun. Onneksi tämän kropassa olleet jäljet olivatkin vain lyijykynää, harjaksista tuli ihanan kiiltävät ja ponin ainut vika on pienet kulumat symboleissa.

Lightening ja perhe :).

Pretty Puffin sain halvalla. Oli olevinaan baittikamaa, mutta takajalassa oleva pippurilika ja loimessa oleva särö eivät  allekirjoittaneen hyllyssä haittaa. Nyt on Secret Surprise-sarja täynnä.

Painting Timen upgrade omalleni, joka on odottanut uusien karvojen laittoa. Nyt ei tarvitsekaan, kun tämä kaunokainen tuli Hopscotchin ja Baby Sunbrightin (jotka odottavat vielä karvojen huoltoa) kanssa brittiläiseltä myyjältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti