7.10.2012

Lisää rinsessajuttuja...

Prinsessoja kuvatessa taas pisti silmään, että omassa hyllyssä on Niin Paljon kunnostettavaa. Niin kuin tuo Serenaparka, pahat silmämaalikulumat, takkutukka ja otsaplugeja poissa.


Pitihän se sitten kunnostaa. Tämän kanssa tuli vastaan erikoinen ilmiö: Dollyhairin Pussycat oli vaaleampaa kuin tämän harjas :O. En kyllä  millään uskoisi että joku olisi repinkannut noin hamppuiset karvat suoristamatta niitä? Lisäksi tämä poni on ollut minulla kohta varmaan kymmenen vuotta, oli aikoinaan kirppislöytö. No, joka tapauksessa vesivärillä sain otsaplugit lähes saman väriseksi kuin muu harja. Tinselit jälleen Mistpoolilta. Valmiina tämä yksilö onkin ihan nätti, mutta nyt on vaikea päättää, luovunko tästä, vai siitä valkotukkaiseksi haalistuneesta...





2 kommenttia:

  1. Onhan tuo pinkkitukkainen varmasti ihan perus-Serena? Koska ainakin saksalaisella Serenalla on huomattavasti pinkimpi tukka kuin normilla :)

    VastaaPoista
  2. No siinäpä se ratkaisu olikin! :D Onpa muuten noita prinsessojakin kovasti eri variaatioita. Mitään muuta eroa noissa ei kyllä ole, jalkamerkinnätkin ihan samanlaiset, mutta kyllä tuo letin väri paljastaa tuon toisen saksattareksi. Kiitti vinkistä, voi säästää molemmat :).

    VastaaPoista