20.10.2012

Haaste. osa 5

Tämä onkin vaativimpia haasteen osia, poni jolle on tehty jokin kampaus!? En ole kampaus-ihmisiä, joten kampaukseksi kelvatkoon tällä kertaa Happyglown tuikitavalliset letit.


Aiheeseen sopien, ei kuitenkaan varsinainen kampaus, mutta karvakoristelua kuitenkin. Sain ala-asteella luokkakaveriltani ponitavaroita, mm. Italy Peachyn, jonka harja oli kynitty epätasaiseksi. "Saat pitää niin kauan ennen kuin omat lapset haluaa niillä leikkiä." En kyllä tiedä, missä päin kyseinen ihminen asuu nykyään tai mikä on nykyiseltä nimeltään, mutta mahdolliset lapset ainakin lienevät jo niin isoja että eivät poneilla leiki :).

Myöhemmin olin heittää sen menemään, koska se oli harjoineen niin ruma. Leikkasin sille sitten samanlaisen pystyharjan kuin silloisella hoitoponillani oli, jolloin se oli siedettävämpi katsella. Jossain vaiheessa (ehkä 90-lukua?) hiuksissa oli muotia puuvillalangoista punotut afrikkalaisvaikutteiset pötköt, itselläni ei näitä ollut, mutta harjoittelin tekemään niitä ja taisin tehdä sitten muutamalle kaverillekin sellaisen. Harjoitteluvälineenä oli kynityn Peachyn häntä, ja nämä olivat säästyneet purkamatta ponikeräilykauteen asti. Tämän ponin säilytän kokoelmassa ihan vain näiden "lettien" takia, sama versio löytyy myös pitkätukkaisena.


Täytyypä tehdä joskus postaus myös ala-asteella virkkaamistani/ompelemistani ponivaatteista :).

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti