22.2.2014

Ff Butterscotch työn alle

Heräsipä viimein henkiin myös kunnostusinto! Viimeisimpiin hankintoihin kuulunut lättäjalka Butterscotchin karvat olivat uusintaa vailla:




Tämä oli siinä ja siinä, että olisiko pitänyt odotella jostain aitoa karvaa, kun Dollyhairin vastaavassa on melko selkeä ero. En nyt kuitenkaan jaksanut odotella, vaan suoristin hännän sekä harjan jäljelläolevat plugit jotka olivat latvoista karheat, ja korvasin puuttuvat Dollyn karvalla. Muuta vikaa tässä kaunokaisessa ei ollutkaan, mitä nyt meinaa kuukahtaa nenälleen tuon tuosta ;).

Ja tässä valmis ponimus:





Yritin kuvata harjaa läheltä jotta saisin sävyeron näkymään, mutta ei se keinovalossa oikein onnistunut. Luonnonvalossa ero näkyy selvästi, Dollyn karva on punertavampaa kuin aito. Ei se nyt kuitenkaan minua haittaa.

Seuraavakin projekti pääsi viimein alkuun, ihan ekoja kirpputorilöytöjä ensimmäiseltä poninkeräilykaudelta, istuva Seashell. Alunperin sillä oli millin siili harjana, ja noin kolmen sentin hännäntöpö. Tämä poni oli eka roottausharjoitelma, aukaisin sen hännän ja tein sille siitä uuden harjan, hännäksi löytyi jostain vihreä Lady Lovely Locksin pupuklipsi. Karva oli kuitenkin ihan liian lyhyttä ja lopputuloksesta tuli karmea, halusin kuitenkin tehdä sen loppuun kun muutakaan karvaa ei ollut silloin. Nyt on Lucky Cloveria Dollyltä ollut jo pitkään hankittuna, ja viimein liikahti projekti eteenpäin!

Punkkari-SeaShell:

Hah, ihan vetää suupieliä hymyyn! Onneksi Seashellillä ei ole ollut koko ajan ihan noin huono tukkapäivä :).

Vähän yli puolet harjasta on jo paikallaan, kuvia luvassa projektin valmistumisen jälkeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti