26.1.2014

Uuden vuoden avaus

Blogi ja koko poniharrastus ovat unohtuneet luvattoman pitkäksi ajaksi tauolle. Sivusilmällä on tullut vilkuiltua valikoimaa, mutta ostokset ovat olleet kovin vähissä, johtuen hyvin pitkälti siitä että helposti saalistettavat perusponit on jo melko täydellisesti kokoelmassa. Nyt olenkin ehkä jonkinlaisessa käännekohdassa keräilyssäni, pitäisi ruveta keskittymään määrän sijasta laatuun...

No, syvällisemmistä pohdinnoista hankintoihin, joita siis viiden kuukauden päivitystauon aikana ei ole kovin montaa tullut...

Ensin osasto kirpputorit :). Poloinen Merry Treats (kynityt karvat, kuulakynäinen ja murtunut korva) lähti mukaan yhden euron hintaan Kemijärven työttömien kirppikseltä pohjoisen loman aikana viime syyskuussa. Powder ja "pieni sarvipony" (:D) ovat äitini löytöjä. Kaikki odottavat kunnostusta, vaikka löytyvätkin jo parempikuntoisina omasta hyllystä.


Sitten aikajärjestyksessä. Ensimmäinen hankinta taisi olla Daddy Sunbright lokakuussa. Ihan täydellisessä kunnossa. Tämäkin perhe sai nyt iskänsä kotiin.
Joulukuussa kotiutin Bedtime Newbornien sarjasta puuttuneen Baby Stargazen huuto.netin kautta - Ponilaatikon kokoelmasta.
Ja viimeisin shoppailu, iso lauma Salamandralta tammikuussa: flat footit Cotton Candy ja Butterscotch jotka vaativat pientä ehostusta, Twilight, Peppermint Crunch sekä kauan etsitty karkkiponisarjan täydentävä Baby Licorice!

Kuten sanottu, nyt ollaan jonkinlaisessa käännekohdassa. Kokoelmaa olisi pakko pienentää, osa poneista on nytkin kaappien nurkissa koska niille varattu tila ei riitä. Toinen vaihtoehto olisi laittaa vähemmän mieluisat ponit laatikoihin, säilyväthän ne sielläkin. Kunnostelu ja customointi olisi kivaa, mutta sitäkin tekisi mieluummin itselle ja omaan hyllyyn - vaan kun ei mahdu. 639 on siis tällä päiväyksellä kirjattu 1.sukupolven ponien määrä.

1 kommentti:

  1. löysin tässä justiin tämän blogisi ja hups meninkin heti kokonaan läpitte tauotta.. koukuttavaa poneilua <3

    VastaaPoista