9.5.2013

Vielä yksi sumusilmä

Kreikkalaislotin oston jälkeisenä päivänä löytyi vielä yksi lisäys kreikkalaisten cp-sarjaan. Blue Belle eli Elsi saapui eilen, ja karhean hännänpään hoidon jälkeen sanoisin tätä kaunotarta nm-kuntoiseksi. Toisen puolen symbolissa yksi tähti on hieman naarmuuntunut, muuten tämä on erittäin kaunis.



Hurmaannuin näihin kreikkalaisiin aivan täysin. Toissailtana tein vielä yhden hankinnan, ainakin kuvassa mint-kuntoisen Mintyn eli Chloen. Nyt puuttuu enää Rusettiina kreikkalaisten cp-sarjasta. En olisi ikinä uskonut, että hyllystä tulee joskus löytymään kreikattaria tällainen määrä.

Lisäksi customointia. Tai oikeastaan variaatiocustomointia. Olen aina ajatellut, etten pidä Peachystä, tai sen väriyhdistelmästä. Pinkki ja persikka ei sovi yhteen. Hyllyssä oli yksi Peachy, jonka olin ajatellut siirtää baitiksi, sillä sen karvat olivat harventuneet, ja pippurilikaa oli hieman jaloissa ja korvissa. Sillä oli kuitenkin symboli haalistunut kokonaan valkoiseksi, ja sen takia sen aikanaan hyllyyn varastoinkin. Korvasin tämän Persikkaisen jäljellä olevat haivenet valkoisella, ja nyt voin sanoa, että löytyy Peachy, jonka värimaailmasta pidän. Kas tässä, Peachy Blizzard! Tämä muistuttaa kovasti ihanaa palomino-väriä.





2 kommenttia: