25.5.2013

Shoppailin vähä.

Taas muutamia "pikku ostoksia". Ensin nämä eilen saapuneet uutukaiset, brittiläiseltä Amandalta. Olen aiemminkin häneltä jotakin ostellut, ja ponit ovat hyväkuntoisia ja siistejä. Tales-poni Bright Eyes on melkein hyllykuntoinen, muutamaa pientä jälkeä voisin vielä yrittää poistella. Enää Patch ja Bon-Bon puuttuu sarjasta :).


Bright Eyes oli ensimmäinen hankintani, ja iloinen uutinen oli se, että Amanda ei ollut ehtinyt laittaa sitä postiin kun tein häneltä toisen löytöni. Kreikkalaisista cp-poneista tuli jonkinkaltainen pakkomielle, ja near mint-kuntoinen Chloe / Minty löysi tiensä kokoelmaani. Eihän se halpa ollut, mutta joka sentin arvoinen kaunokainen...


Ja sitten se otsikon "vähä" osio. Sivusilmällä on tullut vilkuiltua melko kokonaisia playsettejä, vaikka ehkä yksittäiset ponit ovatkin olleet vähän kiinnostavampia. Ponikampaamo, josta puuttui vain mintunvihreä hylly (jonka sijaan kassakoneita on kaksi), vei sydämeni, ja jonkinmoisten lähetyshankaluuksien jälkeen löysin itseni viimein kokoamasta tätä ihanaista Perm Shoppea.


Jopa tuo nestepullo on täynnä! Lisäksi tuli kokoamisohjeet, poniesite sekä nesteen lisätilauslomake. Vieläköhän niitä saisi jos laittaisi lapun menemään :D. Rakastan ihmisiä jotka säilyttävät kaiken :). Niin ja puuttuu tuosta tosiaan toinen vaaleankeltainen muoviosa, millä osat on liimattu yhteen. En vielä tiedä liimaanko niitä yhteen lainkaan, pysyy koossa hyllyssä ilman liimaustakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti