5.2.2013

Blogipalkinto... ja jotain pientä.

Kiitokset BonChavaljelle ihanasta blogipalkinnosta! Olen erittäin otettu, mutta tähän hätään on pakko jättää tunnustuksen jako eteenpäin.

Ponirintamalle ei juuri kuulu mitään järisyttävää, melko vähän tullut tehtyä mitään hankintoja. Jotain pitää kuitenkin tähän postaukseen vääntää, joten esitellään vaikka pikkulotti Ranskanmaalta:


Oli mielessä kerätä vähän baittipohjia, mutta nämähän olivat järjestään niin hyvässä kunnossa, että Cuddlesia lukuunottamatta kaikki pääsivät kunnostettavaksi, ja ainakin BB Bright Bouquet on jopa päivitysversio omalle. Baby Susien hain juuri viikonloppuna Katti79:ltä täydellisenä, tällä on hiukan maalikulumaa silmässä ja pieni raapama etujalan muovissa, joten se on varmaan kaupattava eteenpäin. Baby Quackersilta on nyt puhdistettu häntäruosteet ja karvat siloteltu, muutama tahra kroppaan jäi, ja täytyy odotella tahranpoiston tuloksia ja päättää sen jälkeen kumpi lähtee myyntiin. Cuddlesissa on tosiaan pippurilikaa ja toisen puolen symboli lähes kokonaan pois kulunut. Toisaalta sääli laittaa baitiksi, kun karvat ovat vielä niin hyvät. Idea tälle pohjalle jo muhii...


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti