7.2.2013

Äiti löysi viimein vauvansa!

Tätä pitää heti hehkuttaa. Postilaatikkoon oli laskeutunut pidempään haaveiltu vauvapari. Ovat kiven takana ja kalliita, mutta viimein raaskin sijoittaa näihin.



Sinisen maalikulumia täytyy ehkä hieman yrittää korjailla. Mutta hieman kuluneenakin on ihana lisä kokoelmaan, ja mammaponi on kovin onnellinen löydettyään vauvansa.

Jahas, tämän postauksen alkuhehkutus taitaakin päättyä painokelvottomaan tekstiin... Enpä tiedä mitä menin tekemään, mutta korjaamani mekanismi taisi repsahtaa. Eipä siis kestänytkään lisäosa = nuppineulanpää paikallaan ilman liimaa, kun helisee tuolla sisällä. Onneksi en liimannut mammasta mitään osia takaisin kiinni, on hieman helpompi purkaa toistamiseen. Mitä tästä taas opimme: emme yhtään mitään. Mutta olisi pitänyt oppia, että ei kannata aina mennä siitä missä aita on matalin.

2 kommenttia:

  1. Voi vitsit, tuossa poni, jonka haluaisin completena. <3 Mä niin tykkään tuosta mammaponista ja noista vauvoista, varmaan joku äitiysjuttu, ku itselläkin on noita lapsia. :D Mene ja tiedä, onnea kuitenkin löydöstä ja toivottavasti mamman mekanismi tulee taas toimivaksi.

    VastaaPoista
  2. Minulle taisi kotiutua samasta osoitteesta pienokaiset :). Täälläkin on vielä edessä mekanismin korjaus ja sitten tämä keräilijä on iloinen.

    VastaaPoista