14.6.2013

Postaus nimeltä Cherries Jubilee

Tänään sataa, ja pöytä on täynnä poneja. Kunnostettuja poneja, kunnostamattomia poneja, ponin päitä, ponin vartaloita, ponin häntiä ja pusseissa olevaa karvaa. Jotain voisi asialle tehdä, jospa aloittaisi tämän kokoamalla kasaan ponienemmistön, ja keksimällä vaikka näistä jonkin postauksen. Aiheena siis Cherries Jubilee.

Ei mikään varsinainen lempiponini. Väriyhdistelmä on jotenkin mitäänsanomaton (paitsi pinkkitukkainen Mexico-versio, josta vähän pidän) ja posekin ehkä enemmän niitä ei-pidettyjä. Jostain syystä nämä taitavat vainota allekirjoittanutta, brittilästä joku aika sitten tullut ponilotti sisälsi näitä KAKSI, ja vielä älyttömän hyvässä kunnossa. Omassa baittilaatikossa on odotellut yksi CJ, jolta puuttuu häntä, mutta on liian hyväkuntoinen customoitavaksi. No eipä saanut näiltäkään kahdelta häntää sille kun ovat pesun jälkeen lähes täydellisiä - tietysti oman hyllyssä olevan täydellisen lisäksi... Ja toki Dollyhairilta on ollut tuonvärinen karva pitkään loppu.

Kolme lähes täydellistä CJ:tä rinnakkain:

Kaikilla eriväriset symbolit. Kaksi perimmäistä näyttävät kauempaa samalta, mutta jos niitä vertaa keskenään, sävyero näkyy selvemmin:
Ja kun joukkoon lisää vielä loputkin huushollista löytyvät CJ:t, armeija on valmis:

Vasemmalta: Mexico CJ, kertaalleen myyty lunastamatta jäänyt ss CJ, oma hylly-ss CJ, uutta häntää odotteleva  hyväkuntoinen CJ sekä 3 kpl lähes-täydellisiä CJ:tä, joista on vaikea valita mistä luopuu.
Jotta semmoista tällä kertaa, olisko joku kiinnostunut ylimääräisestä Cherries Jubileesta? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti