16.4.2012

Ponilauma kasvaa...

Enpä ehtinyt tehdä juuri mitään edellisillekään tulokkaille, no Milkweed ja Tumbleweed tuli puhdistettua ja koitin laittaa niille otsatukkakiharat. Menipä pipariksi kun tukat eivät olleet tarpeeksi kosteat, tuloksena melko epäesteettisesti sojottavat suortuvat :/. Motivaatio meni hetkeksi poninlaittoon, ja lauma tuijottaa tuossa pöydällä syyttävästi :D.

Lisää kuva
Näytti vielä hyvältä tässä vaiheessa, en julkaise kuvaa nykytilasta :D.

Tänään tuli postissa taas pari uutta. Candy Cane sarja tuli täyteen kauan puuttuneen Lemon Treatsin myötä. Samaan pakettiin kuului myös Sugar Sweet, joka saa lähteä eteenpäin. Ponin muovissa on jotain epämääräistä kellertävää läikkää, en ole nähnyt tuommoista koskaan. Syöpää se ei ole, poni on sisäpuolelta puhdas, harjakset hienot, ja tuoksuukin vielä. Ehkäpä tuolle löytyy joltakulta uusi koti. Toppy sai myöskin puuttuvan kaksosensa Big Topin. Putsaus- ja kampausmotivaatiota etsitään, voisi kuvailla muutaman uuden täyden sarjan.



Nyt ei taidakaan olla muuta uutta tulossa kuin Posey (tämmöinen tavis on jostain syystä puuttunut, Italy-versio löytyy, mutta nyt honkkari kotiutumassa), Tuneful, pehmo-Baby Lofty sekä nss Wind Whistler.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti